• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

"Henke" och Frölunda avvaktar samarbete

16 oktober 2012 14:00

Det blir inget spel med Frölunda Indians för Henrik ”Henke” Lundqvist den närmaste tiden, det beskedet kommer i dag och har vuxit fram gemensamt efter diskussioner mellan ”Henke” och företrädare för Frölunda.

–Situationen med NHL-lockouten är så osäker än så länge, så vi har bestämt oss för att avvakta och se hur det hela utvecklar sig, säger ”Henke”. Men ingen dörr är stängd och blir det spel under lockouten så blir det i Frölunda.

I FrölundaTV (ovan) finns en längre intervju med ”Henke” om beskedet idag, att avvakta med spel i Frölunda.


-Beskedet har vi kommit fram till gemensamt och gäller med den situation vi har i dag. När och om situationen med lockouten förändras då kan vi också ändra det här beslutet med ganska kort varsel, säger Henrik Lundqvist.

–Men ingen behöver tveka, om jag ska spela nån annanstans under den här lockouten, ja då är det i Frölunda, säger Henrik.

–Jag får se hur länge jag stannar i Göteborg den här gången, allt beror på hur lockouten utvecklar sig. Men jag hoppas kunna vara med och jobba lite i Frölundas organisation så länge jag är hemma i Göteborg, på lite ungdomsträningar och i Hockeyskolan, säger ”Henke”.

Anderz Larqvist, Frölundas klubbdirektör och Kenta Johansson, Frölundas tränare är de som haft mest kontakt med ”Henke”.

–Nu vet vi vad som gäller och det är bra. Det ger lite lugn och ro även runt vårt lag. Vi har haft bra snack med ”Henke” och om det uppstår en ny situation kring NHL-lockouten så kommer vi att ta det beslutet då, säger Kenta Johansson.

–”Henke” har varit oerhört professionell i det här och vi har resonerat fram och tillbaka. Nu känns det bra att vi kommit fram till den här beskedet. Skönt också att veta att om lockouten drar ut på tiden så vet vi var vi har ”Henke”, säger Anderz Larqvist.