• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

”En match till”

1 februari 2013 16:00

Ett kort och intensivt träningspass följde på gårdagens triumf i Jönköping och första seriematchen i februari blir den sista inför kommande landslagsuppehåll. Fansens Profil är utsedd av fansen och det är Joel Lundqvist som dyker upp i McDonalds Fans corner efter matchen mot Modo. I Frölunda-TV träffar du Joel inför lördagsmatchen mot Modo (16:00)

BILJETT till matchen köp du smidigt HÄR.


Linus Fernström fick utgå mot HV71 med bara drygt två minuter kvar att spela och Mattias Israelsson fick hoppa in i hans ställe. Julius Hudacek har varit otillgänglig på grund av sjukdom, så Frölundas tränare garderar sig och hämtar hem Patrick Galbraith från Oskarshamn.

–Det ger oss fyra målvakter att välja på, säger Christian Lechtaler, som trots gårdagens starka insats behåller samma neutrala tonläge:

–Vi gjorde en bra match, nu handlar det om att följa upp den insatsen med en lika bra prestation mot Modo. Vi har revanschlusta med tanke på debaclet i Örnsköldsvik, det är inget att hymla om, men då gäller det också att vår arbetsinsats håller minst samma nivå som mot HV71. Jag tycker att vi gör en bra match, det är klart att de chansar och kastar in allt de har när de ligger under med 3-0 inför den sista perioden. Det är starkt av oss att stå emot och inte minst roligt att Mattias Israelsson fick komma in och rädda ett par lägen, säger Christian.

Han tycker också att det ska bli skönt att komma hem igen efter två raka bortamatcher och hoppas givetvis på samma sköna inramning som det var mot Färjestad:

–Det är alltid skönt att ha fansen i ryggen, speciellt när det handlar om den sista matchen innan uppehållet. För oss handlar det om att ladda alla batterier och att tömma allt vi har. Det handlar om en match till med maximal arbetsinsats och samma attityd och inställning som vi visade mot HV71, säger Christian.

När det gäller läget i laget, inväntar Frölundas tränare morgondagens värmning innan den slutliga truppen tas ut.

–Vi kommer till spel med bästa tillgängliga lag och vi kommer att göra allt för att ta tre nya poäng. Med hjälp av Scandinavium ska vi se till att lyckas.