Tung kväll i Örebro
Publicerad: 2017-10-31
J20
Frölunda J20 föll tungt mot ett SHL betonat Örebro HK

ÖREBRO Det var inte alls Frölunda J20´s match som trots en mållös första period inte riktigt kom in i matchen mot ett SHL betonat Örebro där tredjekedjan Filip Ahl och Gustaf Franzén stod för det mesta av hemmalagets mål och poäng under kvällen. Örebro gick tidigt i den andra perioden ifrån till en 3-0 ledning vilket tvingade Frölunda J20 till timeout och det gav resultat när Samuel Fagemo skickade in 3-1 pucken bakom Isak Mantler i Örebrokassen men hemmalaget replikerade bara minuter senare till 4-1 och gästerna Frölunda bytte målvakt för att bryta mönstret.

Även om Filip Westerlund sedan lyckades reducera till 4-2 kom man aldrig närmare utan istället kunde Örebro göra både 5-2, 6-2, 7-2 och 8-2 innan den tredje perioden och matchen var över.

Frölunda J20 har en match kvar, borta mot Rögle BK lördag den fjärde november innan ett välbehövligt uppehåll väntar för Pierre Johnsson och hans manskap. Vila och träning med fokus på grunderna ger hopp om en bättre start när serien sedan startar om i mitten av november.

Örebro HK - Frölunda HC 8-2 (0-0, 5-2, 3-0)