• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Då kör vi!

9 augusti 2017 12:00
FHC

I första matchen för säsongen ställs Frölunda Indians mot Färjestad – i Strömstad.


Med knappt två veckor på skridskor drar Frölunda Indians till norra Bohuslän för säsongens första match – Färjestad i Lionshov, Strömstad, i morgon (torsdag), 19.00.
– Det är tråkigt att bara träna. I en match får vi på ett annat sätt möjligheten att se om det vi tränat på fallit på plats, säger assisterande tränaren Pär Johansson och berättar att Frölunda börjat i en lite annan ände den här säsongen:
– Vi har lagt ganska stor vikt vid anfallsspelet. Vi har en offensiv trupp, vi vill vara ett offensivt lag och vi vill göra många mål.
Med det i åtanke är det knappast fruktbart att jämföra den här upplagan av Frölunda Indians med tidigare menar Johansson, men drar ändå vissa slutsatser:
– Den här gruppen kom ihop tidigt och det tack vare lägret på Kreta i våras. Men för att veta var vi står rent spelmässigt behövs mer kött på benen.

För Färjestad – med Frölundbekantingarna Dick Axelsson och Mikael Wikstrand i truppen – är det också första matchen för säsongen. Därför rätt meningslöst att lägga krut på motståndet konstaterar Pär Johansson.
– I vanliga fall scoutar vi ju det lag vi skall möta, men inte den här gången. I det här skedet av säsongen är det viktigaste vad vi gör.

Cmore direktsänder morgondagens match mellan Frölunda och Färjestad, sändningen startar 18.50.