• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Måndag Mån 29 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Idag 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

24:an är hissad

21 oktober 2017 15:44
FHC

Niklas Anderssons tröja är för alltid förankrad i Scandinaviums tak efter en fullkomligt magisk lördagseftermiddag i Scandinavium.


Sex har blivit sju och jämte 13 (Lars-Erik Lundvall), 14 (Ronald ”Sura-Pelle” Pettersson), 14 (Patrik Carnbäck), 19 (Jörgen Pettersson), 23 (Ronnie Sundin) och 29 (Stefan Larsson) hänger nu nummer 24.

I ett fullsatt Scandinavium hissades tröjan en kvart över tre på lördagen till tonerna av Timo Räisänen och få ögon var torra.
"Hade inte ni i publiken kommit och kollat hade jag aldrig spelat till jag var 39 år", förklarade Niklas Andersson i sitt tal – som följde efter eftermiddagens kanske starkaste ögonblick.
Lias Andersson greppade micken, hyllade sin pappa för att han är den han är, tackade för lånet av tröjan, tog av sig den, lämnade över den och drog på sig nummer 61 istället. Ett symboliskt och starkt inslag i en i övrigt stämningsfull och gripande ceremoni.

Ett 20-tal spelare ur en lång karriär flankerade tillsammans med fem av de sex redan hissade spelarna Niklas Andersson med familj på isen och förutom tal från Frölundas ordförande Mats Grauers bjöds det på en hel del inspelade hälsningar: bland annat från Daniel Alfredsson, Tomi Kallio och Rob Blake.