Joel på Ledarskapsdagen
Publicerad: 2019-11-22
FHC
Kaptenernas kapten, Joel Lundqvist, öppningstalar på Frölundas ledarskapsdag.

För första gången någonsin och på Frölundas ledarskapsdag föreläser Joel Lundqvist om hur han blev kaptenernas kapten.
Han kommer att berätta om en yttre resa från Järpen till Ängelholm till Göteborg till Dallas och tillbaka till Göteborg.
Och en inre resa som under många år med C på bröstet kokats ner till några konkreta ledord: energi, passion och ärlighet.
Vinnande vanor är föreläsningens genomgående tema och Joel Lundqvist om någon vet vad han talar om: tre VM-guld, fyra SM-guld och tre CHL-titlar.

Frölundas CSR-ambassadör Lotta Schelin kommer också till ledarskapsdagen och den tidigare landslagsstjärnan i fotboll reflekterar över skillnaden på ledarskap hon upplevt under en lång karriär i Sverige och Frankrike.

Framtidsanalytikern Göran Adlén avrundar ledarskapsdagen med ett föredrag om hur man som ledare når genom bruset och vad som förväntas av en ledare i framtiden.
Göran är trendspanare, författare, varumärkeskonsult och en av landets mest efterfrågade talare. Han har utsetts till Årets föreläsare och har vunnit Narrenpriset.

Förutom de tre intressanta föreläsningarna bjuder Frölundas ledarskapsdag på möjligheten att träffa kollegor i näringslivet och bredda nätverket under en god lunch som avslutar förmiddagens aktiviteter.
Med ledarskapsdagen vill Frölunda skapa en plattform som sprider den kunskap vi själva, samt vårt breda nätverk besitter.

Frölundas ledarskapsdag arrangeras på Hotell 11 onsdagen den 26 februari.

Peter Pettersson Kymmer
STOLTA HUVUDPARTNERS 23/24