Säker seger
Publicerad: 2017-10-01
J18
Frölunda J18 tog en säker seger i Karlskrona på söndagseftermiddagen.

KARLSKRONA Trots att det gick halva första perioden innan Liam Svensson lyckades överlista Karlskronakeepern Adam Lindholm kändes detta som Frölundas match från start till slut. Karlskrona försökte skapa och man hängde med bra första halvan av matchen där det spelmässigt var jämt men målmässigt stod det 4-2 till gästerna Frölunda efter mål av Elmer Söderblom, Albin Bardh och Ludvig Levinsson. Även om Karlskrona utnyttjade sitt numerära överläge i fem mot tre och gjorde 3-4 svarade Frölunda och Elmer Söderblom med att göra 5-3 som även blev den andra periodens resultat.

Känslan i den tredje perioden var att Frölunda, efter att man gjort 6-3 genom Filip Persson slog av på tempot något vilket öppnade för sporadiska anfall från hemmalaget Karlskrona som även fick utdelning när man reducerade till 6-4 men närmare än så kom inte belkingelaget utan istället fastställde Marcus Engelsmän matchens slutresultat 7-4.

Nu väntar Växjö Lakers hemma för Frölunda J18 i Frölundaborg på torsdag den femte oktober med start 19:00.