• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Frölunda i Oslo

22 februari 2018 13:48
FHC

På Norges vinterlov passade Frölunda på att arrangera en två dagars camp i Oslo tillsammans med Vålerenga.


Spelare födda 2003-2005 var välkomna. Totalt var det 58 spelare där merparten var från Vålerenga men även nio andra klubbar var representerade. Frölundaledare på campen var Göran Pegenius, Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Andreas Terner och Jesper Engelin. Våra medarbetare i Vålerenga var i första hand Magnus Melbye (spelarutvecklare), André Lysenstøen (målvaktstränare) och Stig Johansen (sportchef).

Detta var första gången denna typ av camp arrangeras i Oslo men säkert inte den sista. Vålerenga har sedan tidigare visat intresse för utbyte med Frölunda och detta kan ses som ett startskott för detta utbyte.

Det var två intensiva och härliga dagar i Jordals träningsområde. Jordal Amfi som är huvudarena byggs just nu om så vi höll till i träningshallen där isytan var av transatlantiska mått. Spelarna var mycket nyfikna och intresserade. Detta tillsammans med stor vilja och många bra spelare gjorde att campen blev mycket lyckad. Varje dag körde vi teori, fys, två ispass med stationsträning, två målvaktspass och avslutade sedan båda dagarna med mycket intensiv smålagsturnering där ingen ville ge sig. Dessutom hade vi besök av Bauer. Spelarna fick då bland annat tillfälle att på isen testa olika typer av klubbor.

Även under sportlovet genomfördes en liknande camp med 52 spelare från 22 klubbar i Frölundaborg. En film från sportlovscampen finns på FHC Play.
Stort tack till alla spelare och ledare för ett härligt genomförande av dessa camper.

Säsongens sista camp genomförs på Öckerö 4-5 april.
Anmälan görs på www.frolundacamps.se