• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Tisdag Tis 28 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Påsklovscamp på Öckerö

13 april 2017 14:37
Academy

Under påsklovet har Frölunda Academy arrangerat säsongens sista camp på Öckerö tillsammans med Skärgårdens SK. Tidigare under säsongen har vi haft liknande camper i Lidköping och Göteborg.


Denna gång var det 63 spelare födda 2002-2004 som träffades i Öckerö ishall för att träna och spela hockey. Tränare från Frölunda och Skärgården gjorde detta till två riktigt bra dagar där syftet främst var att träna på individuella färdigheter. Rent sportsligt vill vi förstås även försöka sprida tankar och idéer med Frölundas spelidé.
Spelarna kom huvudsakligen från Västsverige men det fanns även spelare från Norge, Småland och Mellansverige.

Totalt var varje spelare på is 3-4 timmar per dag. Till detta kom en del fys och teori. Tanken var att ha hög aktivitet hela dagen.
En del av istiden bestod i att spelarna själva fick vara kreativa och träna på det de själva ville. Båda dagarna avslutades med smålagsturneringar och priser från påskharen delades ut till alla.

Ledare på campen kom från Frölunda och Skärgården. Dessa gjorde ett strålande jobb för att skapa två roliga och lärorika dagar.
Tränare var Daniel Eriksson (sportansvarig Frölunda ungdom), Andreas Terner (instruktör Frölunda U16 Elit), Jesper Engelin (MV-tränare Frölunda), Oskari Saukkonen (instruktör Frölunda U16 Elit), Mikael Ström (utvecklingsansvarig Frölunda) och Linus Fagemo (föreningsutvecklare i Skärgården). Göran Pegenius var campansvarig och Johanna Rosenberg (Skärgården) fixade mat med mera.

Spelare och ledare var mycket nöjda efter de två dagarna på Öckerö. Vi hoppas dessa dagar skall inspirera spelarna lite extra i sin hockeyträning. Stort tack till alla inblandade för en härlig camp.