Kvartsfinal - Först till två
Publicerad: 2018-03-20
J18
Laget är laddat för kvartsfinal mot Nacka HK och känslan är god inför det som komma skall

För Frölunda J18 handlar det nu att få ett kvitto på den utbildning man genomfört under höst och vår, något även Tobias Johansson, tränare Frölunda J18, håller med om;
Det känns väldigt stimulerande att vara framme vid den här delen av säsongen och det är någonstans ett kvitto på vår utbildning där vi utvecklar spelare. Det känns även som vi har något bra på G där vi ska sätta pricken över i:et och vi går för seger säger Tobias.

Att man valde Nacka HK som motståndare i kvartsfinalen säger Tobias att man har koll på både föreningen och de spelare som gått upp från U16, en serie Tobias själv coachade Frölunda i för så sent som förra året.
Vi har stor respekt för alla lag, där även Nacka. Vi känner en hel del spelare där från U16SM ifjol och deras verksamhet är bra där vi tror att vi kan matcha dom bäst sett över tre matcher.

Kvartsfinalerna avgörs i en serie bäst av tre. Frölunda som inleder borta imorgon onsdag ska sätta tonen från start innan serien vänder hem till Göteborg och Frölundaborg på lördag, ev. söndag.

Såhär ser spelschemat ut:
2018-03-21 Nacka HK-Frölunda HC kl.19:00 Nacka Ishall
2018-03-24 Frölunda HC-Nacka HK kl. 15:00 Frölundaborg
Ev. 2018-03-25 Frölunda HC-Nacka HK kl. 12:00 Frölundaborg

Kvartsfinalerna kan ses på svenskhockey.tv samt följas online på stats.swehockey.se

Christian Wahlgren