• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov

Vid flertalet tillfällen per år anordnar Frölunda Indians en gemensam lunch för partners – ett utmärkt tillfälle för mingel, mat och att nätverka med gemensamma partners. Förutom lunch så tillkommer en lägesuppdatering om laget av en ledare på plats under träffen. Två platser till samtliga luncher ingår för alla partnerskap.

Frölunda VIP Training är ett hälsoprogram som passar alla oavsett träningserfarenhet – vi anpassar det efter dig och din förmåga. I ett av Göteborgs största och mest välutrustade gym tar våra professionella tränare hand om dig och ger dig råd om hur du ska nå dina individuella mål. Det är också ett utmärkt sätt att nätverka på.

Pris: 1 500 kr/mån. Totalt 15 000 kr.

Ett exklusivt interaktivt verktyg designat för att skapa fler möten och affärer partners emellan. Boka enkelt in event och matcher med hjälp av partnerkalendern, använd sökfunktionen för att hitta relevanta och fördelaktiga erbjudanden, presentera ditt eget företag och bjud in andra partners till möte eller offert – allt direkt på den lättnavigerade webbsidan.

Marknadsplatsen ger dig en bra överblick över nätverket och underlättar för dig att hitta nya affärsmöjligheter. Tillgång till Marknadsplatsen är endast för partners, och ingår i alla partnernivåer.