• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 4 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Vid flertalet tillfällen per år anordnar Frölunda Indians en gemensam lunch för partners – ett utmärkt tillfälle för mingel, mat och att nätverka med gemensamma partners. Förutom lunch så tillkommer en lägesuppdatering om laget av en ledare på plats under träffen. Två platser till samtliga luncher ingår för alla partnerskap.

Frölunda VIP Training är ett hälsoprogram som passar alla oavsett träningserfarenhet – vi anpassar det efter dig och din förmåga. I ett av Göteborgs största och mest välutrustade gym tar våra professionella tränare hand om dig och ger dig råd om hur du ska nå dina individuella mål. Det är också ett utmärkt sätt att nätverka på.

Pris: 1 500 kr/mån. Totalt 15 000 kr.

Ett exklusivt interaktivt verktyg designat för att skapa fler möten och affärer partners emellan. Boka enkelt in event och matcher med hjälp av partnerkalendern, använd sökfunktionen för att hitta relevanta och fördelaktiga erbjudanden, presentera ditt eget företag och bjud in andra partners till möte eller offert – allt direkt på den lättnavigerade webbsidan.

Marknadsplatsen ger dig en bra överblick över nätverket och underlättar för dig att hitta nya affärsmöjligheter. Tillgång till Marknadsplatsen är endast för partners, och ingår i alla partnernivåer.