• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

VÅRA ERBJUDANDEN

Tillsammans skapar vi nya – och stärker gamla – relationer som medlem i vårt exklusiva affärsnätverk. Möts genom träning, sociala evenemang eller via webben – vi har något för alla.

Möt Sveriges största hockeypublik och Göteborgs största sportpublik.

Match i Scandinavium. Plats för 12 044 personer, och en snittpublik på 10 071.  Varje år har Frölunda Indians även totalt ca 80 miljoner TV-tittare, och Sveriges överlag största hockeypublik. Möjligheterna för ditt varumärke att synas inför våra partners och fans är omfattande.

Frölunda Indians har stor efterfråga på exponering i arenan genom åren. Mycket för att vi har Sveriges största hockeypublik. Det är därför med nöje vi introducerar exponering i våra flöden på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube, kanaler där man som partner når ofantligt många fler fans vid frukostbordet, under lunchen eller hemma i TV-soffan. Året om, dygnet runt. Vi jobbar med transparens och humor vid våra uppskattade inlägg.

Vår förening är till för alla – såväl bredd som elit, ung som gammal – och skapar gemenskap, glädje och engagemang. Allting hänger ihop. Därför är vi måna om att ta ett ansvar, och att bortom våra bedrifter på isen engagera oss och kämpa för staden, regionen och samhället. Våra samhällsengagemang är till för partners som önskar värdebaserade partnerskap, där vi gemensamt kan göra gott i skolorna och för att lyfta flickhockeyn i regionen.

Vi har alternativen till en traditionell kickoff, julfest eller kund- och personalaktivitet. Spela hockeymatch som Frölunda Indians i Scandinavium med kunderna eller låt ditt företag presentera en av våra matcher. 

Genom varumärkesaktivering skapas tydliga positiva associationer mellan ditt varumärke och Frölunda Indians. Vår eventavdelning skräddarsyr ett förslag efter önskemål om hur just ditt varumärke ska samordnas med upplevelsen av hockey i Scandinavium.

Frölunda Indians anordnar årligen en ledarskapsdag, en dag för utvalda profiler inom hockey och näringslivet att dela med sig av sina värderingar och åsikter om vad ledarskap är och ska sträva mot att vara. 

Här hittar du våra nya möjligheter. Vill du exponera ditt varumärke i Europa så finner du CHL och om du vill stödja våra ungdomar väljer du att sätta din logotype på våra ungdomslags matchtröja.