• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Gemenskapen

GEMENSKAPEN

Om du som partner vill nå ut till barn och ungdomar i skolan är vårt paket Gemenskapen ett väldigt bra alternativ. Paketet är vårt samhällsengagerande program kopplat till skolverksamheten, under ledning av vår ambassadör Lotta Schelin.

Våra mest kända projekt, Åttans spårvagn och Gemenskapens läktare, har varit igång under flera år. Tillsammans kan vi göra fler aktiviteter för barn och ungdomar i skolan.

Pris 150 000kr.

GEMENSKAPENS LÄKTARE

För femte säsongen i rad besöker våra A-lagsspelare elever i årskurs 3 och 4 för att utbilda dem i Frölundas program Jag tar ansvar. Ett program om att ta ansvar för sitt eget beteende och jobba med våra mål att ständigt vilja göra sitt bästa, hjälpa andra att bli bättre, jobba hårt för att bli framgångsrik, både på och utanför planen. Hela programmet drivs av våra A-lagsspelare som utbildar internt och på skolorna.

Gemenskapens läktare utbildar 1000 elever ute på 8 skolor. Projektet inkluderar även ett återbesök hos spelarna på Frölundaborg, ett matchbesök på Scandinavium och en t-shirt som bevis på att man deltagit i programmet.

ÅTTANS SPÅRVAGN

Vid tre tillfällen varje år möter Frölunda HC alla elever i första klass och bjuder på skridskoskola. Från början riktade sig satsningen mot elever från Angeredsområdet, men senare har det uppskattade initiativet även expanderat till elever från Tynnered och Frölunda. Frölunda HC står för utrustning och instruktörer – barnen står för skratten och en och annan vurpa. Efter perioden med skridskoskola är avslutad bjuder vi in barnen till Scandinavium, där de tillsammans med en anhörig får se en Frölundamatch – för vissa kanske deras allra första.

ALLMÄNHETENS ÅKNING

När många av klasskamraterna åker på resor under loven, finns det många andra som inte får samma möjlighet. Genom vår Allmänhetens åkning så bjuder vi in barn och ungdomar till att få åka skidskor med våra A-lagsspelare. Gratis lån av utrustning samt en selfie att visa för klasskompisarna efter lovet är uppskattat. 2018 gästades dagen av över 2000 ungdomar. Allmänhetens åkning äger rum i Scandinavium den 3 januari 2020.