• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 4 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Frölunda Indians söker Event Manager

Som event manager hos Frölunda Indians ansvarar du för planering, organisering och utförande av alla våra events. Du tar fram koncept och genomför fans-, partner- , csr- och publik-events. Du ingår i gruppen som levererar Sveriges bästa matcharrangemang där målet är aktiviteter som engagerar vår publik.

Du blir en lagspelare i den kommersiella gruppen där vi jobbar med helheten i föreningen.
Som event manager hugger du i själv och tar in extrapersonal när det behövs. Rollen är mer av operativ än strategisk karaktär och tjänsten inkluderar praktiskt arbete kring etablering och rivning. Vi lägger stor vikt på organisatoriska egenskaper. Du måste vara noggrann med detaljer samtidigt som du kan tåla stress och arbeta inom tidsramar.  I arbetsuppgifterna ingår även samarbete med partners, arena och vår merchandisepartner, så det är av stor vikt att du är duktig på kommunikation, både muntlig och skriftlig. Utvärderingar och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du har ett mindre budgetansvar.    


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är driven, kreativ, stabil och självgående och som älskar att jobba operativt.   
Du ska ha relevant utbildning inom event, ekonomi/marknad eller projektledning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet från event och publika evenemang med dokumenterat goda resultat och referenser från dina tidigare uppdrag. Som person är du utåtriktad och har hög social kompetens och lätt för att skapa goda sociala relationer. Uppskattade personliga egenskaper är hög stresstålighet, initiativförmåga, kreativitet och nytänkande. Du har utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Du har B-körkort.  Tekniska kunskaper inom ljud och ljus är en fördel. Du behöver inga tidigare kunskaper om hockey, men intresse av sport och live-upplevelser ser vi som en fördel.   

 

ÖVRIGT
Du rapporterar till den kommersiella chefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du är placerad i Göteborg och tjänsten innefattar även kväll- och helgtjänstgöring.

 

Du mailar din ansökning med CV och personligt brev till [email protected] senast den 9 februari. Tyvärr kan vi inte ta emot frågor kring tjänsten per telefon utan hänvisar till mailen.