• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Fortsätter Frölundas poängtrend?

4 januari 2019 14:00
#FHCTIK

Frölunda är inne i en fin trend och har tagit pong i sex raka matcher samt toppar tabellen. Nu siktar man på att förlänga den sviten och samtidigt befästa sin topposition när Timrå gästar Scandinavium.


Noterbart Frölunda

– Sedan storförlusten mot Örebro i början av december har Frölunda fått upp farten. Man har plockat poäng i sex raka matcher och toppar tabellen. Något man siktar på att försvara när nu Timrå gästar under lördagen.

– Timrå är ett lag som Frölunda mptt två gånger tidigare denna säsong. Båda matcherna har slutat med seger, men det har suttit hårt inne både i 2-4 segern på bortaplan och 3-2 vinsten i Scandinavium tidigare i höstas.

– En spelare som fått upp poängfarten är Simon Hjalmarsson. Forwarden har sått för sex poäng på de senaste fem matcherna och bärjar klättra uppåt i den totala poängligan.

Noterbart Timrå

– Timrå har haft otroligt svårt på bortaplan denna säsong, men senast man spelade borta så stod man för en stark vändning när 0-1 underläge mot Luleå vändes till förlängningsseger med 2-1. En seger som kanske ger Timråm det välbehövliga självförtroendet som behövs på bortaplan?

– En spelare som brular kliva fram med viktiga mål när det väl behövs är Rickard Palmberg. Nyförvärvet inför denna säsong har stått för en stark debutsäsong i SHL med 15 gjorda poäng så här långt.

– Timrå är inblandat i ett riktigt getingbo i botten av tabellen där tre lag är inom loppet av två poäng. Det är med andra ord viktiga poäng som är på spel i varje match för Timrå nu när serien går i i sin andra halva.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCTIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.