• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Tre nya poäng för Frölunda mot Timrå

21 december 2018 21:35
Oliwer Fjellström sträcker ut armarna för att krama två lagkamrater.
#FHCTIK

Efter en jämn inledning var det sedan Frölunda som tog över och styrde och ställde, men skam den som ger sig. Timrå hittade en extraväxel i den sista perioden men trots det fick de se sig besegrade av göteborgarna - igen.


Timrå stod emot bra i rond två mot Frölunda, men inom loppet av två minuter i mitten av den andra perioden kunde hemmalaget ta ledningen med både 1-0 och 2-0. Först var det Oliwer Fjellström som lyfte in pucken i krysset efter fint arbete av bröderna Westerholm. Kort därefter kunde Rhett Rakhshani peta in sitt andra mål för säsongen efter att Victor Brattström lämnat retur på Joel Lundqvist skott.

– Jag är rätt nöjd även om det låter konstigt, vi har chanser för att vara med bättre i matchen men effektiviteten finns inte där just nu. Men har vi tålamod i den här matchen kan vi vända det här, sa Fredrik Andersson till C More.

Det var ett något tröttare Timrå vi fick se i den andra perioden, men när Frölunda sedan tog ledningen med 3-0 genom Patrik Carlsson tändes gnistan hos gästerna. Morten Madsen stod parkerad framför Gustafsson och kunde styra Vilmos Gallos passning. Att Frölunda styrde och ställde vittnade också skottstatistiken om efter mittenakten - 14-4 till hemmalaget.

Blåste liv i matchen

Gästerna fortsatte på samma spår som de avslutade den andra perioden. Johannes Kinnvall lämnades helt fri efter en magnifik passning från Henrik Törnqvist och det var helt plötsligt match i Scandinavium. Hemmalaget fick sedan chansen i numerärt överläge men Victor Brattström höll kvar gästerna i matchen. Trots en betydligt bättre sistaperiod så stod sig resultatet matchen ut och Frölunda kunde ta andra raka mot nykomlingen.

– Vi kommer verkligen upp i tredje och skapar massa lägen vi kan göra mål på, det är en tuff förlust, konstaterade Timrås Johan Persson till C More.

Highlights från matchen hittar du här.