• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Tre nya poäng för Frölunda mot Timrå

21 december 2018 21:35
Oliwer Fjellström sträcker ut armarna för att krama två lagkamrater.
#FHCTIK

Efter en jämn inledning var det sedan Frölunda som tog över och styrde och ställde, men skam den som ger sig. Timrå hittade en extraväxel i den sista perioden men trots det fick de se sig besegrade av göteborgarna - igen.


Timrå stod emot bra i rond två mot Frölunda, men inom loppet av två minuter i mitten av den andra perioden kunde hemmalaget ta ledningen med både 1-0 och 2-0. Först var det Oliwer Fjellström som lyfte in pucken i krysset efter fint arbete av bröderna Westerholm. Kort därefter kunde Rhett Rakhshani peta in sitt andra mål för säsongen efter att Victor Brattström lämnat retur på Joel Lundqvist skott.

– Jag är rätt nöjd även om det låter konstigt, vi har chanser för att vara med bättre i matchen men effektiviteten finns inte där just nu. Men har vi tålamod i den här matchen kan vi vända det här, sa Fredrik Andersson till C More.

Det var ett något tröttare Timrå vi fick se i den andra perioden, men när Frölunda sedan tog ledningen med 3-0 genom Patrik Carlsson tändes gnistan hos gästerna. Morten Madsen stod parkerad framför Gustafsson och kunde styra Vilmos Gallos passning. Att Frölunda styrde och ställde vittnade också skottstatistiken om efter mittenakten - 14-4 till hemmalaget.

Blåste liv i matchen

Gästerna fortsatte på samma spår som de avslutade den andra perioden. Johannes Kinnvall lämnades helt fri efter en magnifik passning från Henrik Törnqvist och det var helt plötsligt match i Scandinavium. Hemmalaget fick sedan chansen i numerärt överläge men Victor Brattström höll kvar gästerna i matchen. Trots en betydligt bättre sistaperiod så stod sig resultatet matchen ut och Frölunda kunde ta andra raka mot nykomlingen.

– Vi kommer verkligen upp i tredje och skapar massa lägen vi kan göra mål på, det är en tuff förlust, konstaterade Timrås Johan Persson till C More.

Highlights från matchen hittar du här.