• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Timrå
TIK

Tre nya poäng för Frölunda mot Timrå

21 december 2018 21:35
Oliwer Fjellström sträcker ut armarna för att krama två lagkamrater.
#FHCTIK

Efter en jämn inledning var det sedan Frölunda som tog över och styrde och ställde, men skam den som ger sig. Timrå hittade en extraväxel i den sista perioden men trots det fick de se sig besegrade av göteborgarna - igen.


Timrå stod emot bra i rond två mot Frölunda, men inom loppet av två minuter i mitten av den andra perioden kunde hemmalaget ta ledningen med både 1-0 och 2-0. Först var det Oliwer Fjellström som lyfte in pucken i krysset efter fint arbete av bröderna Westerholm. Kort därefter kunde Rhett Rakhshani peta in sitt andra mål för säsongen efter att Victor Brattström lämnat retur på Joel Lundqvist skott.

– Jag är rätt nöjd även om det låter konstigt, vi har chanser för att vara med bättre i matchen men effektiviteten finns inte där just nu. Men har vi tålamod i den här matchen kan vi vända det här, sa Fredrik Andersson till C More.

Det var ett något tröttare Timrå vi fick se i den andra perioden, men när Frölunda sedan tog ledningen med 3-0 genom Patrik Carlsson tändes gnistan hos gästerna. Morten Madsen stod parkerad framför Gustafsson och kunde styra Vilmos Gallos passning. Att Frölunda styrde och ställde vittnade också skottstatistiken om efter mittenakten - 14-4 till hemmalaget.

Blåste liv i matchen

Gästerna fortsatte på samma spår som de avslutade den andra perioden. Johannes Kinnvall lämnades helt fri efter en magnifik passning från Henrik Törnqvist och det var helt plötsligt match i Scandinavium. Hemmalaget fick sedan chansen i numerärt överläge men Victor Brattström höll kvar gästerna i matchen. Trots en betydligt bättre sistaperiod så stod sig resultatet matchen ut och Frölunda kunde ta andra raka mot nykomlingen.

– Vi kommer verkligen upp i tredje och skapar massa lägen vi kan göra mål på, det är en tuff förlust, konstaterade Timrås Johan Persson till C More.

Highlights från matchen hittar du här.