• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Växjö
VLH

Samuel Fagemo fick Scandinavium att koka

8 december 2018 18:12
#FHCVLH

Det var en tät, fartfylld och målsnål match när Frölunda och Växjö drabbade samman i Scandinavium. Matchen skulle gå hela vägen till straffar innan den avgjordes - väl där klev JVM-spelaren Samuel Fagemo fram och avgjorde.


Den första perioden mellan Frölunda och Växjö kom främst att handla om lagens burväktare Johan Gustafsson och Viktor Fasth. De stängde nämligen igen helt och hållet och det var mållöst efter 20 minuter i Scandinavium, trots ett litet spelövertag för gästerna.

– De gör några saker bättre än oss i första perioden och får längre anfall på oss. Det blir jobbigt då, konstaterade Frölundas Patrik Carlsson i C More.

Även den andra perioden blev mållös. Det ska dock gästerna tacka Viktor Fasth för som hade en hel del att göra och motade 11 skott när Frölunda tog tag i taktpinnen, mycket tack vare tre numerära överlägen.

"Coolt att spela i Scandinavium"

Den tredje perioden var ganska lik den andra med ett stor spelövertag för hemmalaget men precis som i den andra stod gästernas målvakt i vägen. Även Johan Gustafsson höll tätt i 60 minuter och matchen gick till förlängning, men inte heller där föll några mål. På den efterföljande straffläggningen blev sedan JVM-uttagne Samuel Fagemo stor matchhjälte när han lyfte in pucken i krysset till ett öronbedövande jubel i Scandinavium. Segern var Frölundas första efter två raka nederlag och hela 1-7 mot Örebro senast.

– Det var en skön avslutning och vinst. Det är så coolt att spela i Scandinavium det är helt sjuka fans, sa en lyrisk Samuel Fagemo i C More.

Se matchens höjdpunkter här.