• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Växjö
VLH

Samuel Fagemo fick Scandinavium att koka

8 december 2018 18:12
#FHCVLH

Det var en tät, fartfylld och målsnål match när Frölunda och Växjö drabbade samman i Scandinavium. Matchen skulle gå hela vägen till straffar innan den avgjordes - väl där klev JVM-spelaren Samuel Fagemo fram och avgjorde.


Den första perioden mellan Frölunda och Växjö kom främst att handla om lagens burväktare Johan Gustafsson och Viktor Fasth. De stängde nämligen igen helt och hållet och det var mållöst efter 20 minuter i Scandinavium, trots ett litet spelövertag för gästerna.

– De gör några saker bättre än oss i första perioden och får längre anfall på oss. Det blir jobbigt då, konstaterade Frölundas Patrik Carlsson i C More.

Även den andra perioden blev mållös. Det ska dock gästerna tacka Viktor Fasth för som hade en hel del att göra och motade 11 skott när Frölunda tog tag i taktpinnen, mycket tack vare tre numerära överlägen.

"Coolt att spela i Scandinavium"

Den tredje perioden var ganska lik den andra med ett stor spelövertag för hemmalaget men precis som i den andra stod gästernas målvakt i vägen. Även Johan Gustafsson höll tätt i 60 minuter och matchen gick till förlängning, men inte heller där föll några mål. På den efterföljande straffläggningen blev sedan JVM-uttagne Samuel Fagemo stor matchhjälte när han lyfte in pucken i krysset till ett öronbedövande jubel i Scandinavium. Segern var Frölundas första efter två raka nederlag och hela 1-7 mot Örebro senast.

– Det var en skön avslutning och vinst. Det är så coolt att spela i Scandinavium det är helt sjuka fans, sa en lyrisk Samuel Fagemo i C More.

Se matchens höjdpunkter här.