• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Frölunda
FHC

Amerikanerna gör upp när Örebro ställs mot Frölunda

6 december 2018 12:00
#ÖREFHC

Senast de både lagen möttes vann Frölunda med uddamålet. Nu slår Behrn Arena upp portarna där två lag är på jakt efter ett trendbrott. Vem kniper torsdagens viktiga poäng och vem vinner matchen i matchen - Nick Ebert eller Ryan Lasch?


Noterbart Örebro

– Örebro har förlorat de fyra senaste matcherna.

#74 Nick Ebert har gjort fyra assist på de fyra senaste matcherna. Backen ligger på en andraplats i Örebros interna poängliga med 14 inspelade poäng och snittar mest istid i Närkeläget - 21 minuter och 47 sekunder.

– Örebro ligger på en trettondeplats i tabellen och har tre poäng upp till säker mark. För att inte falla allt för långt efter är tre poäng otroligt viktiga för hemmalaget ikväll.

– På tisdagen gick Örebro ut med att klubben bryter med tränarna Niklas Sundblad och Petri Liimatainen. Niklas Eriksson tar över och vid sin sida får han Henrik Löwdahl och Jörgen Jönsson.

Noterbart Frölunda

– Frölunda har förlorat de två senaste bortamatcherna, i lördags fick göteborgarna åka hem poänglösa efter att Mora nollat gästerna. Noterbart är även att Frölunda endast gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.

– Även i toppen av tabellen, där Frölunda huserar, är poängen viktiga. Göteborgarna är på en fjärdeplats och har endast fyra poäng upp till förstaplatsen. Samtidigt är det bara fem poäng ned till plats tio.

#81 Ryan Lasch är forsatt i topp av poängligan med sina 22 inspelade poäng. Amerikanen leder både den interna och SHL:s poängliga, i den senare är han dock tätt följd av Djurgårdens Jakob Lilja som har lika många poäng.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.