• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Frölunda
FHC

Amerikanerna gör upp när Örebro ställs mot Frölunda

6 december 2018 12:00
#ÖREFHC

Senast de både lagen möttes vann Frölunda med uddamålet. Nu slår Behrn Arena upp portarna där två lag är på jakt efter ett trendbrott. Vem kniper torsdagens viktiga poäng och vem vinner matchen i matchen - Nick Ebert eller Ryan Lasch?


Noterbart Örebro

– Örebro har förlorat de fyra senaste matcherna.

#74 Nick Ebert har gjort fyra assist på de fyra senaste matcherna. Backen ligger på en andraplats i Örebros interna poängliga med 14 inspelade poäng och snittar mest istid i Närkeläget - 21 minuter och 47 sekunder.

– Örebro ligger på en trettondeplats i tabellen och har tre poäng upp till säker mark. För att inte falla allt för långt efter är tre poäng otroligt viktiga för hemmalaget ikväll.

– På tisdagen gick Örebro ut med att klubben bryter med tränarna Niklas Sundblad och Petri Liimatainen. Niklas Eriksson tar över och vid sin sida får han Henrik Löwdahl och Jörgen Jönsson.

Noterbart Frölunda

– Frölunda har förlorat de två senaste bortamatcherna, i lördags fick göteborgarna åka hem poänglösa efter att Mora nollat gästerna. Noterbart är även att Frölunda endast gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.

– Även i toppen av tabellen, där Frölunda huserar, är poängen viktiga. Göteborgarna är på en fjärdeplats och har endast fyra poäng upp till förstaplatsen. Samtidigt är det bara fem poäng ned till plats tio.

#81 Ryan Lasch är forsatt i topp av poängligan med sina 22 inspelade poäng. Amerikanen leder både den interna och SHL:s poängliga, i den senare är han dock tätt följd av Djurgårdens Jakob Lilja som har lika många poäng.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.