• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Måndag Mån 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Örebro
ÖRE

Djurgården vill trycka till Örebro igen

23 november 2018 15:00
#DIFÖRE

Senast lagen möttes så pulveriserade Djurgården Örebro i Behrn Arena. Nu ställs lagen mot varandra igen. Djurgården vill göra om bedriften, men Örebro kommer rejält revanschsuget och söker upprättelse.


Noterbart Djurgården

– Efter en stark höst så har Djurgården nu fått in en del grus i maskineriet. På de senaste fem matcherna har fyra matcher slutat med förlust. Senast blev det en poäng efter att man förlorat med 4-3 efter förlängning mot Växjö.

– Senast lagen möttes vann Djurgården med hela 8-2 på bortaplan. Den största bortavinsten denna säsong. Då bjöd Djurgården på ett imponerande anfallsspel, och frågan är om man kan hitta tillbaka till det på Hovet under löragen?

– En spelare att hålla ett extra öga på är Dick Axelsson. Axelsson har haft en skadebenägen höst men var senast tillbaka i laget igen, och med en match i kroppen kanske Axelsson kan återigen skapa magi med klubba och puck inför hemmapubliken.

Noterbart Örebro

– Örebro är inne i en tuff trend för tillfället. Trots flertalet bra matcher så har det ofta slutat med uddamålsförluster. Senast sved det än mer när 2-3 förlusten mot Luleå fullbordades efter Luleås segermål med endast tio sekunder kvar att spela.

– Men det finns ljusglimtar hos Örebro. Powerplay ser stekhett ut och duon Aaron palushaj och Nick Ebert har hittat ett fint samspel mellan varandra där man kommer till mängder med farliga avslut.

– Örebro är ett avseriens svagare bortalag. Laget har endast tagit en seger efter full tid på bortais efter nio spelade bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFÖRE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.