• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Måndag Mån 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Hemma
Mora
MIK
Borta
Malmö
MIF

Kan ett Mora i poängbehov stoppa Sylvegårds Malmö?

22 november 2018 11:30
#MIKMIF

Mora är sist i tabellen och jagar nu viktiga poäng samtidigt som man vill bryta sin dystra hemmatrend. Nu ställs man mot ett laddat Malmö, med en stekhet forward i Emil Sylvegård.


Noterbart Mora

– Mora har en dyster form på hemmais. Laget har ännu inte tagit en enda trepoängare i Jalas Arena. Mora är det enda laget i SHL som ännu inte vunnit efter full tid på hemmaplan.

– Intåget av forwarden Spencer Abbott i Mora har varit lyckat. Forwarden har spelat 15 matcher för Mora och står redan noterad för 14 poäng. Bäst av samtliga spelare i Mora.

– Andrew Rowe är ett ständigt hot framåt för Mora. Forwarden har gjort tre poäng på sina fyra senaste matcher. Rowe har en förmåga att komma till avslut när han är på isen, och han har på sina tre senaste matcher avlossat totalt elva skott på mål.

Noterbart Malmö

– Emil Sylvegård är stekhet för tillfället i Malmö. I senaste segermatchen mot Timrå stod Emil Sylvegård för ett hattrick när han på egen hand gjorde Malmös tre avslutande mål i segern med 4-1.

– Malmö har studsat tillbaka bra efter stjärnsmällen mot Skellefteå som slutade 0-9. Förutom segern mot Timrå har Malmö också nollat Bern på bortais och avancerat vidare till kvartsfinal i CHL.

– Malmö har haft lite problem med Mora sedan dalmasarna tog klivet upp till SHL igen. På de tre matcherna lagen spelat i Mora, har Malmö endast vunnit en.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #MIKMIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.