• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Linköping
LHC

Johan Mattsson ska leda Frölunda till ny triumf

2 november 2018 15:00
#FHCLHC

Frölunda är efter två raka segrar ett av lagen i tabelltoppen. Nu siktar klubben på att återigen få fira i Scandinavium när ett Linköping med sargat självförtroende gästar Göteborg.


Noterbart Frölunda

– Frölunda har två raka segrar och parkerar som fyra i tabellen med samma poäng som ettan Djurgården, tvåan Luleå och trean Malmö. Frölunda, Luleå och Malmö har dock en match mer spelad. I senaste matchen besegrades Malmö hemma i Scandinavium med 3-0 efter att Johan Mattsson hållit nollan, hans första för säsongen.

Johan Mattsson har varit i fantastisk fin form den senaste tiden och i hans tre senaste starter har han släppt in tre mål. Hans räddningsprocent i de matcherna var 95.24, 95.65 och senaste 100 procent. I skrivande stund vet vi inte vem som startar i Frölundas kasse på lördagen.

– Unge Samuel Fagemo har imponerat hos göteborgarna, trots knapert med istid. Mot Malmö gjorde han 1+1 och är nu uppe i sju poäng för säsongen.

Noterbart Linköping

– Det är tungt för Linköping just nu. Östgötarna som inledde säsongen på ett imponerande vis har nu inkasserat fyra raka nederlag. Klubben kommer allra senast från dubbla förluster mot Djurgården och har nu dalat till en femteplats i tabellen.

– Målet på torsdagen gjordes av kanadensaren Derek Roy. Stjärncentern har snittat en poäng per match under säsongen och är nu uppe i tolv poäng, endast Joe Whitney är bättre i klubben med 14.

– Linköping har haft stora bekymmer på bortais den här säsongen. På sex bortamatcher har klubben endast en seger. Den kom mot Växjö 22 september i klubbens första bortamatch för säsongen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCLHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.