• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
HV71
HV71

Formstarkt HV71 gästar ett revanschsuget Frölunda

19 oktober 2018 15:00
#FHCHV71

Frölunda hoppas under lördagen studsa tillbaka till vinnarspåret efter förlusten mot Luleå under torsdagen. Samtidigt som ett effektivt HV71 med luft under vingarna kommer på besök och vill förlänga sin segersvit.


Noterbart Frölunda

– Göteborgarna förlorade senast mot Luleå med 5-1. Frölundas målskytt var stekheta Samuel Fagemo. 18-åringen som svarade för ett hattrick i CHL förra veckan har på de tre SHL-matcherna efter det svarat för två mål och två assist. Mot Luleå var Fagemo dessutom den med flest skott på mål, fem stycken.

– Frölunda har haft en lyckad bortaturné, där de plockat elva poäng av 15. På hemmaplan har göteborgarna endast tagit tre poäng denna säsong, det var i premiären mot Djurgården. Kan göteborgarna vända på skutan när HV71 kommer på besök?

– 16 inspelade poäng gör att vi hittar Frölunda på en fjärdeplats i tabellen, HV71 har endast två poäng färre och ligger sjua.

Noterbart HV71

– Robin Figren öppnade målskyttet senast i Smålandsderbyt mot Växjö, Mattias Tedenby och Markus Ljungh var inte sen med att haka på och noterades båda för ett mål och en assist var.

– Markus Ljunghs mål senast var det första i HV-tröjan.

– Mattias Tedenby leder HV71:s interna poängliga med nio poäng på lika många matcher, fyra mål och fem assist. De nio poängen gör dessutom att 28-åringen ligger femma i poängligan för samtliga spelare.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #FHCHV71 och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.