• Huvudsponsorer

Bronspartner

BRONSPARTNER
Som Bronspartner får du en bra grund för både hockey och marknadsföring. Det är ett utmärkt basalternativ till förmånligt pris som ger dig plats i gänget. Med matcher, VIP-barumgänge och viktiga chanser att exponera ditt varumärke.

PARTNERS/ AFFÄRER
Hockeylunch – Två platser vid Hockeylunch som genomförs vid sju tillfällen i Frölundaborg/Campus under perioden september–mars. Golftävling – Inbjudan till deltagande med en plats i Frölunda Indians Masters med A-laget och övriga Partners. Marknadsplatsen – På Frölunda HC:s webbaserade marknadsplats har du möjligheten att enkelt kommunicera med övriga partners och medlemmar. Nätverk – Inbjudan till aktiviteter planerade under säsong.

VIP-BILJETT & EVENT
VIP-biljett – Två fasta platser på VIP-läktare hela säsongen. VIP-lounge – Tillträde till VIP-lounge med restaurang och bar. Biljettservice – Bokningsservice av extra biljetter under säsong. Biljettpaket – Tio rabatterade biljetter vid ett tillfälle under grundserien (25% rabatt).

EXPONERING
Partnerdisplayer – Företagsnamn presenteras på displayer i Scandinaviums foajé. Officiell Partner – Rätt att använda av Frölunda HC särskilt framtagen partnerlogotyp i egen marknadsföring.

MERCHANDISE
Frölunda replicatröja – Två stycken. Lagbild – Inramad och signerad. PRIS: 48 000 kr.