• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Idag 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Brynäs och Hysén

28 november 2018 14:29
SHL

Klassikermöte i Scandinavium och så skall Tobias Hyséns karriär uppmärksammas.


Frölunda Indians har arkiverat tisdags-matchen och vänt blickarna framåt istället. Mot nästa uppgift, Brynäs i Scandinavium.
”Vi är inte alls nöjda med spelet och energin mot Rögle. Vi vill studsa tillbaka direkt”, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg och reflekterar lite över hur tuff ett rekordjämnt SHL egentligen är säsongen 2018/2019:
”För att vinna matcher i SHL måste man ha en hög energi- och tävlingsnivå, något annat fungerar inte”.

På onsdagsförmiddagens publiktäta träning – säsongskort plussarna var på plats – hade Frölundas tränarteam mixtrat lite i de offensiva formationerna. Mats Rosseli Olsen spelade tillexempel i nygammal miljö, jämte Ryan Lasch och Joel Lundqvist. ”Vi har en konkurrenssituation och är inte främmande för förändringar. Rosse har spelat med Joel och Ryan förut och dom två kan må bra av att få in en balansspelare”, förklarar Roger Rönnberg.

IFK Göteborgs Tobias Hysén avslutade under hösten en fantastisk fotbollskarriär. 36-åringen, med ett stort Frölunda- och hockey-intresse, kommer att uppvaktas av Frölunda HC på is innan nedsläpp på torsdagskvällen under rubriken: Välkommen in i värmen, Tobbe!

Biljetter till klassikermötet mellan Frölunda och Brynäs, nedsläpp 19.00, går att köpa via den här länken.

Och ta gärna med en julklapp till matchen och lägg i Stadsmissionens säckar i entrén. Julklapparna skall vara nya och oinslagna och kommer genom Stadsmissionens försorg att delas ut till behövande i Göteborg. Julklappsinsamlingen är ett samarbete mellan Frölunda HC och Stadsmissionen.