• Huvudsponsorer

Påskcamp på Öckerö

7 april 2018 10:00
FHC

I veckan genomförde Frölunda säsongens fjärde och sista lovcamp.


Påsklovscampen genomfördes på Öckerö i samarbete med Skärgårdens SK. 35 spelare födda 2003-2005 från 18 föreningar var på plats. Från Frölundas ledarstab kom Daniel Eriksson (ungdomsansvarig), Linus Börjesson (instruktör ungdom), Pontus Lägge (tränare A-pojk), Marcus Anselm (målvaktstränare ungdom) samt Göran Pegenius (campansvarig).

Syftet med Frölundas lovcamper är främst att spelare från regionen skall få en möjlighet att träffa nya kompisar och träna enligt Frölundas träningsmodell. På isen fokuserade vi på individuell utveckling under fyra istimmar varje dag. Ett ispass med specifik målvakts-, back- och forwardsträning. Ett ispass med stationsträning. Båda dagarna avslutades med smålagsturneringar. Dessutom hade vi inslag av fys- och teoripass.

Bauer var på plats första dagen. Alexander Pettersson hade med sig massa klubbor och handskar för testning. Mycket uppskattat av spelare och föräldrar. Dessutom fanns möjligheten för spelarna att med en speciell utrustning ”scanna” fötterna för att se vilken form av skridskor som passar till deras fötter.

Spelare och ledare var mycket nöjda efter de två dagarna på Öckerö. Till kommande säsong planeras nya lovcamper. Vi återkommer med planering för dessa. Vi vill här passa på att tacka alla inblandade för säsongens lovcamper.