• Huvudsponsorer

En match för livet

22 november 2018 13:52
SHL

Färjestad, ett fullsatt Scandinavium och ett hemmalag i Movember-färgen svart.


Movember-matchen är här och som vanligt spelar Frölunda Indians i specialdesignade tröjor. Som delas ut på isen av spelarna efter slutsignal till de som budat hem dem på auktionen som avslutades tidigare i veckan.
– Det blir en fin inramning och bra att vårt engagemang för Movember uppmärksammas, säger Frölundas Movember-ambassadör Viktor Ekbom. Den här säsongen väljer Frölunda HC att lägga fokus på insamlingen på ett av Movembers många ben, psykisk ohälsa, och har enlighet med den inriktningen döpt hemmamötet med Färjestad till En match för livet.

Frölunda Indians kommer till spel med en helt intakt trupp (minus Jesper Emanuelsson) och det är en taggad gäng som ställer upp på Scandinaviums is strax före 19.00 på fredagskvällen lovar Viktor Ekbom.
– Det skall bli fantastiskt kul att spela i ett fullsatt Scandinavium. Jag har ju spelat inför 12 044 en gång tidigare och stämningen var makalös.
Och att möta just Färjestad?
– Jag märkte när vi var i Karlstad att det finns något mellan klubbarna, det här skall bli jäkligt kul.
Precis som de flesta andra i Frölunda Indians har Viktor Ekbom odlat mustasch under november:
– Jag är rätt nöjd med den, men passar kanske inte i den. Det viktiga är att vi visar att vi stödjer Movember och organisationens arbete.

Frölunda Indians och Färjestad möts i Scandinavium på fredagskvällen, 19.00. Matchen är slutsåld, men det kan finnas returer och ett fåtal biljetter med begränsad sikt i Valhallas biljettkassa (öppen 10-17 vardagar).

Redan på lördagen möts Frölunda Indians och Färjestad igen, i Karlstad, och matchen direktsänds i Cmore, nedsläpp 18.00.

Gå gärna med i Frölundas Movemberteam på den här länken.