• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Fyra av sex poäng i helgen

24 februari 2019 18:58
FHC18

Frölunda J18 knep fyra av sex poäng i helgens två matcher och man fortsätter jaga en plats i topp fem nu när serien går in i sitt slutskede.


Matchen mot Almtuna IS på lördagen kom aldrig riktigt igång. Mycket på grund av att matchen stördes av både utvisningar och annat gruff vid avblåsningar. Almtuna gjorde sitt för att försöka störa ut Frölunda J18 som till slut kunde vinna med 5-2 och säkra helgens enda trepoängare. Frölunda mål mot Almtuna gjordes av Filiph Åström, Wilhelm Nilsson, Måns Krämer *2 och Andreas Laschitza.

Förlust trots kraftigt övertag skottmässigt.

På söndagen gästades Frölunda av AIK IF och även om man länge såg ut att gå mot full pott tappade man tre mål i den tredje perioden vilket AIK vände till sin fördel och säkrade bonuspoängen i straffläggningen som följde en mållös övertidsperiod. Frölunda vann skottstatistiken stort, 54-25 men trots detta räckte det endast till en poäng i söndagens match. Frölundas mål gjordes av Gustav Berglund, Ludvig Levinsson, Isac Andersson *2 och Axel Kumlin.

Nu väntar ett par dagars spelledighet för Frölunda J18 som härnäst möter IF Malmö Redhawks i Malmö på torsdag. Matchen som startar 19:00 sänds på Svenskhockey.tv