• Huvudsponsorer

Publikmatch i Gavlerinken

12 januari 2018 15:00
SHL

600 Frölunda-supporter tar tåget upp till Gävle på lördagen.


Det är inte bara Frölunda Indians som gör den långa resan upp till Gävle. Supporterorganisationen Goa gubbar har chartrat ett tåg och fraktar upp 600 supportrar till Gästrikland och Gavlerinken på lördagsmorgon.
– Kul och det betyder mycket att få det stödet på bortaplan. Vi känner verkligen att våra supportrar är med oss överallt och i med- och motgång, säger assisterande tränaren Johan Lundskog, märkbart nöjd över det Frölunda Indians som på torsdagskvällen besegrade HV 71 för första gången den här säsongen:
– Vi gör 40 fantastiska minuter och det är starkt att vinna i Kinnarps. Vi har verkligen visat karaktär i de två senaste bortamatcherna, mot Djurgården och HV.

Nästa uppgift stavas Brynäs, ett lag Frölunda Indians inte heller vunnit mot den här säsongen – förlust 0-4 i Scandinavium i slutet av oktober.
– Den matchen hade jag förträngt, men vi är ett annat lag nu. Vi har visat den senaste tiden att vi har en tydlig matchplan som vi håller oss till och som fungerar. Vi är lugna, raka och trummar på, förklarar Johan Lundskog.
Några ord om Jan Mursak?
– Ja, vad skall man säga. En bättre debut går väl inte att göra och han visade att han är en fantastisk spelare, över hela banan.

Frölunda Indians åker buss upp till Gävle under fredagen och värmer i Gavlerinken 10.00 på lördagen.

Eftermiddagsmötet mellan Frölunda och Brynäs, 15.15, direktsänds i Cmore.