• Huvudsponsorer

CHL-fest - igen

18 augusti 2017 13:34
FHC

Zürich på torsdag och Klagenfurt på lördag och det regerande mästarlaget Frölunda HC bjuder in till CHL-fest bägge dagarna.


I nästa vecka drar säsongen igång på allvar med två gruppspelsmatcher i CHL. På torsdag (24 augusti) tar Frölunda Indians emot Fredrik Petterssons Zürich i Frölundaborg, nedsläpp 18.30, och två dagar senare (26 augusti) står österrikiska Klagenfurt för motståndet i samma arena, 15.00.
Två högklassiga hockeyföreställningar i ett fortfarande somrigt Göteborg och det kommer inte bara att bjudas på underhållning på isen.

För att markera att tävlingssäsongen drar igång bjuder Frölunda HC in till CHL-fest både på torsdagen och lördagen. Ett eventområde utanför Frölundaborg med foodtrucks, barer, musik, intervjuer och tv-skärmar öppnar två och en halv timme innan match – 16.00 på torsdagen och 12.30 på lördagen – och är dessutom öppet i bägge periodpauserna.
Med andra ord fest såväl på som utanför isen.

På grund av hästsport-EM är parkeringsmöjligheterna näst intill obefintliga kring Frölundaborg i samband med CHL-matcherna – Dalens grusplaner och grusplanerna vid Slottsskogen är tillexempel inte tillgängliga.

Biljetter till de bägge CHL-gruppspelsmatcherna går att köpa via den här länken – och varför inte gå på bägge för bara 200 kronor?