• Huvudsponsorer

Färjestad och fullsatt – igen

2 februari 2018 14:30
SHL

Räkna med ett revanschsuget Frölunda Indians i Scandinavium på lördagseftermiddagen.


Förlusten mot Djurgården i tisdags svider fortfarande, för att inte tala om den sura torsken mot ärkerivalen Färjestad för drygt två veckor sedan.
”Vi vill ha revansch och är skyldiga våra fans en seger – skönt att vi får en retur så nära förra matchen”, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog.

Under förra veckans bortaturné spelade Frölunda Indians kanske säsongens bästa ishockey i tre vinstmatcher – Karlskrona, Skellefteå och Djurgården.
Hemma har det inte riktigt fungerat den senaste tiden och det har diskuterats i gruppen.
”Vi har pratat om att göra samma saker hemma som borta. Vi blir lite överambitiösa hemma. Vi måste släppa ner axlarna och hitta bortamentaliteten hemma”, förklarar Johan Lundskog och tycker så här om att spela i ett utsålt Scandinavium för tredje gången den här säsongen:
”Det finns inget bättre, det blir som en sjunde spelare för oss”. Frölunda Indians trupp mot Färjestad tas ut efter morgondagens värmning – mötet i Scandinavium börjar 15.15 på lördagseftermiddagen.

På sociala medier finns det uppmaningar om att publik från andra sektioner i Scandinavium skall komma och ställa sig på ståplats, Västra stå, i morgon. Frölunda HC vill vara tydligt med att vi inte står bakom den här uppmaningen på något sätt och vill poängtera att det inte är tillåtet att ställa sig på Västra stå om man inte har en biljett som gäller på den läktarsektionen. Vi kommer dessutom att ha biljettkontroll till Västa stå under lördagen.

Var ute i god tid och åk gärna kollektivt – parkeringsmöjligheterna kring arenan är begränsade på grund av andra evenemang i stan, som tillexempel Båtmässan på Svenska mässan.