• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Seger i omstarten för båda akademilagen.

13 februari 2019 22:05
FHC20

I Göteborg bjöds det på fart, gruff och powerplaymål när Frölunda J20 vann mot HV71 och i Växjö gjorde Frölunda som a-laget igår, man vann


GÖTEBORG/VÄXJÖ Trots en mållös period bjöds det på fartfylld ishockey och den där känslan över att de två lagen, Frölunda J20 och HV71s dito inte tyckte om varandra var det inget tvivel om. Det snackades, gruffades och delades ut tjuvnyp lite här och var på isen under den första perioden och med ett något större gruff efter slutsignal sattes nivån inför fortsättningen.

1-0 kom efter att halva perioden var spelad genom Ludvig Levinsson som utnyttjade det numerära överläget på bästa sätt och även om det förblev periodens andra mål böljade spelet fram och tillbaka där målvakterna verkligen stack ut. 2-0 kom likt 1-0 målet i numerärt överläge sedan gästerna HV71 ådragit sig ytterligare utvisning. Denna gång genom Arvid Caderoth som relativt ostört kunde peta in pucken vid bortre stolpen.
Efter 2-0 målet tog sig matchen på nytt en grinigare natur och känslan från den första perioden återfann sig relativt snart och även om HV71 gjorde vad smålänningarna kunde för att störa ut hemmalaget Frölunda men göteborgarna höll sig kalla och spelade uppoffrande för att hjälpa målvakten Erik Portillo till ytterligare en nolla.

Seger i omstarten och nu väntar Växjö Lakers hemma i Frölundaborg på lördag.


Frölunda J18 som dragits med flera förluster tog likt det äldre J20 laget en seger i serieomstarten när man slog Växjö Lakers J18 i Vida Arena med 4-3 trots att Växjö vann skottstatistiken med hela 50-21. Frölundas mål gjordes av Ludwig Persson, Fabian Lysell, Hugo Gabrielsson och Gustav Berglund.

Frölunda J18 möter härnäst Almtuna IS hemma i Frölundaborg den 23 februari kl. 16:00.

Frölunda Academys samtliga hemmamatcher sänds på svenskhockey.tv och kan följas online på stats.swehockey.se