• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar

Frölundacamp i Fredrikshamn

22 oktober 2018 11:29
FHC

Säsongens första lovcamp genomfördes 18-19 oktober i Fredrikshamn. Premiär i Danmark och en succé i våra ögon. Campen genomfördes i samarbete med Frederikshavn IK.


49 spelare från hela Danmark genomförde tre ispass per dag sam teori och fys i Fredrikshamns ishall. Varje dag var det ett back/forward-pass, ett målvaktspass, ett stationsträningspass och ett pass med smålagsturnering med full fart och härlig intensitet. Instruktörer på plats från Frölunda var Göran Pegenius, Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Dominik Ruzicka samt Peter ”Trötter” Andersson. Även flera ledare från Fredrikshamn, under ledning av Henrik Christiansen, var med på isen vilket gjorde campen mycket instruktörstät.
Under fredagen hade vi dessutom ett uppskattat besök av Frölundas nyförvärv Rhett Rakshani som var i Fredrikshamn och tränade tillsammans med Frölundas skridskocoach Andreas Larsson.

Bakgrunden till en camp i Fredrikshamn är att ett utbyte efterfrågats. Under somrarna är många spelare från Danmark med på vår sommarhockeyskola så detta är en bra möjlighet för Frölunda att synas i Danmark samtidigt som vi knyter kontakter mellan föreningarna.

På torsdagskvällen genomfördes en välbesökt träff med Fredrikshamns ledare. Daniel Eriksson, ungdomsansvarig i Frölunda, presenterade på ett mycket positivt sätt upplägget i Frölundas ungdomsverksamhet.

Vi vill tacka alla spelare, ledare och Frederikshavns IK för två härliga dagar i Danmark. Nu skall vi utvärdera denna camp men vi hoppas på en fortsättning på andra sidan havet.
Under jullov, sportlov och vinterlov i genomförs ytterligare lovcamper i Lidköping, Göteborg respektive Oslo. Läs mer om camperna på den här länken.