• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Idag 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Frölundacamp i Fredrikshamn

22 oktober 2018 11:29
FHC

Säsongens första lovcamp genomfördes 18-19 oktober i Fredrikshamn. Premiär i Danmark och en succé i våra ögon. Campen genomfördes i samarbete med Frederikshavn IK.


49 spelare från hela Danmark genomförde tre ispass per dag sam teori och fys i Fredrikshamns ishall. Varje dag var det ett back/forward-pass, ett målvaktspass, ett stationsträningspass och ett pass med smålagsturnering med full fart och härlig intensitet. Instruktörer på plats från Frölunda var Göran Pegenius, Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Dominik Ruzicka samt Peter ”Trötter” Andersson. Även flera ledare från Fredrikshamn, under ledning av Henrik Christiansen, var med på isen vilket gjorde campen mycket instruktörstät.
Under fredagen hade vi dessutom ett uppskattat besök av Frölundas nyförvärv Rhett Rakshani som var i Fredrikshamn och tränade tillsammans med Frölundas skridskocoach Andreas Larsson.

Bakgrunden till en camp i Fredrikshamn är att ett utbyte efterfrågats. Under somrarna är många spelare från Danmark med på vår sommarhockeyskola så detta är en bra möjlighet för Frölunda att synas i Danmark samtidigt som vi knyter kontakter mellan föreningarna.

På torsdagskvällen genomfördes en välbesökt träff med Fredrikshamns ledare. Daniel Eriksson, ungdomsansvarig i Frölunda, presenterade på ett mycket positivt sätt upplägget i Frölundas ungdomsverksamhet.

Vi vill tacka alla spelare, ledare och Frederikshavns IK för två härliga dagar i Danmark. Nu skall vi utvärdera denna camp men vi hoppas på en fortsättning på andra sidan havet.
Under jullov, sportlov och vinterlov i genomförs ytterligare lovcamper i Lidköping, Göteborg respektive Oslo. Läs mer om camperna på den här länken.