• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Tisdag Tis 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 6 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 20 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Tisdag Tis 27 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan

Frölundacamp i Fredrikshamn

22 oktober 2018 11:29
FHC

Säsongens första lovcamp genomfördes 18-19 oktober i Fredrikshamn. Premiär i Danmark och en succé i våra ögon. Campen genomfördes i samarbete med Frederikshavn IK.


49 spelare från hela Danmark genomförde tre ispass per dag sam teori och fys i Fredrikshamns ishall. Varje dag var det ett back/forward-pass, ett målvaktspass, ett stationsträningspass och ett pass med smålagsturnering med full fart och härlig intensitet. Instruktörer på plats från Frölunda var Göran Pegenius, Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Dominik Ruzicka samt Peter ”Trötter” Andersson. Även flera ledare från Fredrikshamn, under ledning av Henrik Christiansen, var med på isen vilket gjorde campen mycket instruktörstät.
Under fredagen hade vi dessutom ett uppskattat besök av Frölundas nyförvärv Rhett Rakshani som var i Fredrikshamn och tränade tillsammans med Frölundas skridskocoach Andreas Larsson.

Bakgrunden till en camp i Fredrikshamn är att ett utbyte efterfrågats. Under somrarna är många spelare från Danmark med på vår sommarhockeyskola så detta är en bra möjlighet för Frölunda att synas i Danmark samtidigt som vi knyter kontakter mellan föreningarna.

På torsdagskvällen genomfördes en välbesökt träff med Fredrikshamns ledare. Daniel Eriksson, ungdomsansvarig i Frölunda, presenterade på ett mycket positivt sätt upplägget i Frölundas ungdomsverksamhet.

Vi vill tacka alla spelare, ledare och Frederikshavns IK för två härliga dagar i Danmark. Nu skall vi utvärdera denna camp men vi hoppas på en fortsättning på andra sidan havet.
Under jullov, sportlov och vinterlov i genomförs ytterligare lovcamper i Lidköping, Göteborg respektive Oslo. Läs mer om camperna på den här länken.