• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Jesper och Joel gojlade

8 juni 2018 14:42
FHC

Frölunda Indians på Kamratgården igen – och i blandade-lag-matchen visade Jesper Emanuelsson att han kan sin fotboll.


Förutsättningarna kunder inte vara bättre för Frölunda Indians och IFK Göteborgs gemensamma träningspass på Kamratgården. Vattnad greenliknande gräsplan och en intensiv sol som tryckte upp termotern mot de 30. En tradition skulle man kunna kalla passet – fjärde året i rad – men med några nya inslag. Som Frölunda Indians nyförvärv Viktor Ekbom, Tim Söderlund, Gustav Lindström och Anders Grönlund. Som IFK Göteborgs färske tränare Poya Asbaghi.
”Det är alltid lika roligt att komma hit. Vi får ett avbrott i vardagen och en möjlighet att träffa Blåvitts ledare och spelar under lite lättsammare former”, säger Frölundatränaren Roger Rönnberg som fick se en av sina unga spelare utmärka sig i den avslutande matchen mellan de mixade lagen.

Jesper Emanuelsson tryckte in två bollar redan under ordinarie tid, var hur säker som helst i straffläggningen och var en starkt bidragande orsak till att det orange laget vann matchen.
”Jag spelade tills jag var 16 år i Våmbs IF. Lite klumpigare kändes det och touchen var inte som den var för några år sedan”, säger 19-åringen och berättar att det inte var helt självklart att det blev ishockey:
”Det var ett tufft val, men i nian var jag tvungen att bestämma mig och då slutade jag med fotbollen. För mig var det bra att få hålla på med två sporter så länge”.

Matchen mellan orange och vitt lag slutade 3-3 efter ordinarie tid och förutom Emanuelsson visade Joel Lundqvist att han trivdes med boll istället för klubba och puck.
Den avslutande straffläggningen blev odramatisk – lag orange satte sina tre första och lag vit missade sina tre.