• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Idag 27 Februari Feb
Tisdag Tis 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Till Modo med kontrakt

15 januari 2021 13:30
FHC

Theodor Niederbach lånas ut till Modo, med ett färskt A-lagskontrakt i bagaget. Frölunda åker på lördagen till Karlstad för en retur mot Färjestad.


Det har varit en händelserik vecka för junioren Theodor Niederbach. På torsdagseftermiddagen skrev han på ett rookie-kontrakt med Frölunda som sträcker sig till våren 2022.
”Fantastiskt roligt. Det är en dröm att få ett A-lagskontrakt med Frölunda”, säger 18-åringen som är på väg till Örnsköldsvik och Modo, utlånad av Frölunda:
”En bra lösning för mig. J20 är ju nedstängt och på forwardsidan är det tjockt i A-laget. För mig är det viktigt att få matcher och jag ser fram mot att få spela i Hockeyallsvenskan”.

Theodor Niederbach kom till Frölundas akademi från ångermanländska KB65 2018. Den här säsongen har han spelat elva matcher för Frölundas A-lag och representerat Sverige i junior-VM.
”Vi gillar Theo. En intelligent spelare med potential som vi tror mycket på”, förklarar Frölundas sportchef Fredrik Sjöström rookie-kontraktet.
Utlåningen till Modo?
”Det är en lösning vi tycker är bäst för Theo just nu, han behöver spela matcher. Vi kan kalla tillbaka honom vid behov och när vi vill och det är viktigt i dessa tider”.

Frölunda åker på lördagen till Karlstad för ett bortamöte med Färjestad. Matchen direktsänds i Cmore, 18.00 – streama via den här länken.