Tisdag Tis 2 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr

Fyra kontrakt klara för 13/14

6 februari 2013 12:00

Frölunda HC och fyra spelare har i dagarna undertecknat nya spelaravtal som börjar gälla den 1 maj 2013.

De spelare som nu är klara är #16 Anton Axelsson (2 års kontrakt), #35 Linus Fernström (2), #81 Gustav Rydahl (2) och #49 Sebastian Collberg (1).


Anderz Larqvist, klubbdirektör Frölunda HC:

–Allt fokus nu ligger på att definitivt bärga slutspelsplatsen och sedan genomföra ett långt och framgångsrikt slutspel.

–Parallellt har vi påbörjat processen med att skapa ett slagkraftigt lag för nästa säsong. De fyra spelare vi nu är klara med representerar väldigt bra det vi nu bygger för nästa säsong.

–Vi vill bygga ett slagkraftigt lag ur den stomme vi har i dagens trupp. Det kommer att bestå av unga utvecklingsbara talanger, gärna men inte nödvändigtvis, från vårt eget utvecklingsarbete och från regionen. Men vi kommer komplettera med ytterligare nödvändig spetskompetens och erfarenhet.

–De här fyra spelarna som vi presenterar idag, kommer samtliga från Frölundas eget utvecklingsprojekt och de flesta dessutom från regionen.

#16 Anton Axelsson: -Frölunda är klubben i mitt hjärta, det är här jag helst av allt vill spela och nu när vi är klara med allt pappersarbete känns det bara gött. Samtalen med Frölunda gick både smidigt och snabbt.

–Det ger en otrolig laddning inför det som kommer nu närmast, för det är det som är det viktigaste just nu, dvs slutspurten av Elitserien.

#35 Linus Fernström: -Jag har hela tiden känt att Frölunda tror på mig och att det finns nån sorts planering för mig som har innehållit bland annat spel i allsvenskan. För mig har det varit perfekt.

–Nu när jag signat mitt andra kontrakt med Frölunda känner jag mig väldigt redo för Elitserien.

#81 Gustav Rydahl: -Frölunda har varit väldigt professionella ända sedan jag kom till föreningen och jag har stortrivts sedan första dagen med föreningen, träningen och anläggningen i Campus.

–Detta är förstås som en dröm för mig och en perfekt sporre för att träna mer och fortsätta att utvecklas.

#49 Sebastian Collberg:
-Det känns väldigt kul att kunna vara kvar i Frölunda. Här känner jag att det är en jättebra plats att fortsätta min utveckling.

–Göteborg har blivit lite av mina andra hemstad, jag trivs kanonbra i stan och i klubben.