• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Frölunda i Lidköping

9 januari 2019 10:00
CHL

Frölunda genomförde för tredje året en Jullovscamp i Lidköping.


3 och 4 januari hade 12 målvakter och 34 utespelare två intensiva dagar med hockeyträning. Merparten av spelarna kom från Västra Götaland, men det deltog även spelare från Småland, Värmland, Stockholm och Danmark.

Campen är ett samarbete med värdklubben HC Lidköping som sluter upp med mycket praktisk hjälp på plats och alltid många duktiga tränare som hjälper till på isen. Flera spelare i Frölundas organisation kommer från just Lidköping så campen blir en liten del i att ge tillbaka till klubben.

Tränare på plats från Frölunda var Daniel Eriksson, Linus Börjesson, Peter ”Trötter” Andersson och Göran Pegenius. Alexander Pettersson från Bauer var också på plats med utrustning som spelarna kunde prova på isen.

Anledningen till att Frölunda genomför camper utanför Göteborg är lokala önskemål. Under denna säsong har vi haft en camp i Fredrikshamn i oktober och kommer även ha en i Oslo i närtid.
Dessutom genomför vi en camp på hemmaplan på sportlovet. Vi ser detta som en bra möjlighet att kunna träffa och inspirera fler spelare med vår tränings- och spel-idé.

På kvällen den 3 januari genomfördes även ett möte med ledare i HC Lidköping där hockeyträning i allmänhet diskuterades.
Vi vill tacka alla spelare, ledare och HC Lidköping för två härliga dagar i Lidköping.

Läs mer på www.frolundacamps.se