• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Tisdag Tis 27 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Europa till Campus

6 oktober 2018 09:36
FHC

100 europeiska hockeyklubbar på seminarium i Frölundaborg.


Den europeiska hockeyunionen (EHC) är samlad i Göteborg för Hockey Business Forum på lördag, men tjuvstartade i Frölundaborg redan på fredagskvällen.
"Vi ville bjuda våra EHC-medlemmar på ett helgpaket och visste att det fanns ett intresse i Europa av hur Frölunda arbetar med spelarutveckling", beskriver EHC:s vd Szymon Szemberg seminariet i Frölundaborg som lockade över 100 klubbrepresentanter:
"Intresset visar vilket bra rykte Frölunda har i hockeyvärlden efter tre raka CHL-finaler och alla färdiga produkter klubben skeppat iväg till NHL".

Fredagskvällen i Frölundaborg handlade om Frölunda HC:s sportsliga verksamhet från barn- och ungdomsverksamheten, via Academy till A-lag. De dryga 100 delades upp i fyra grupper och fick i tur och ordning lyssna på Christian Lechtaler, Fredrik Sjöström, Roger Rönnberg och Daniel Eriksson/Tobias Johansson - som ur lite olika perspektiv redogjorde för klubbens filosofi kring den sportsliga verksamheten i allmänhet och arbetet med spelarutveckling i synnerhet.
"Fantastiskt att så många klubbar är intresserade av vad vi gör och att vi kanske kan bidra till utvecklingen av hockeyn i Europa", säger Christian Lechtaler som var något överraskad av uppslutningen:
"Det kom fler än vi hade förväntat oss, men det visar samtidigt att det arbete EHC gör fungerar och det är väldigt roligt".

Bland de 100 besökarna fanns det några som stack ut. Som de slovakiska världsmästarna Michal Handzus, Richard Lintner och Rastislav Pavlikovski. Som norrmannen Ole-Kristian Tollefsen. Som tjeckiske målvakten Petr Briza. Som de två finska NHL-spelarna Mikko Leinonen och Janne Laukkanen.