• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Måndag Mån 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec

Ledarakademin 2.0 igång

23 september 2020 09:57
FHC

Måndag 21 september 2020 var det upptaktsträff för den andra omgången av Frölundas Ledarakademi. 25 ledare från 18 föreningar var antagna och alla var på plats i Frölundaborg.


Träffen inleddes med fika, korv och bröd o mingel. Syftet med träffen var att komma igång, träffas och presentera upplägget för de kommande två åren med gruppen.

Christian Lechtaler, klubbdirektör, inledde och beskrev varför Frölunda satsar på en Ledarakademi. Kortfattat kan sägas att visionen är att ledare i Frölunda skall komma från vår region.

Kurt Carlsson, vice ordförande, tog vid och pratade om vikten av regionen och att Frölunda vill göra sin del för att underlätta och inspirera för spelare, ledare och klubbar i vår region.

Mikael Ström, ansvarig Academy, presenterade stolt akademin. Målet är att 90 procent av spelarna kommer från vår region i allmänhet och stor-Göteborg i synnerhet. Fantastiska ledare år efter år gör att spelarna tar stora kliv mot sina drömmar där några tar steget upp i A-laget.

Göran Pegenius, ansvarig Ledarakademin, gick igenom upplägget för Ledarakademin som bland annat kommer innehålla kvällsträffar med gruppen, studiebesök, praktik och även ett specialarbete. Tyvärr får vi börja med att göra en del justeringar med praktik på grund av corona men vi hoppas kunna lösa det under resans gång.

Alla deltagare fick också presentera sig själva, sin bakgrund och vad de har för hockeytankar. Deltagarna kommer alla från olika verksamheter så det var mycket spännande att höra om deras vardag. Vi ser fram mot kommande träffar.