Tisdag Tis 2 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr

Tack, Tobias

26 april 2021 13:30
FHC

Tobias Johansson lämnar Frölunda HC och flyttar till Norge.


Efter nio år i Frölunda HC:s organisation väljer Tobias Johansson att lämna för ett nytt jobb, som spelarutvecklingsansvarig i det norska ishockeyförbundet.
”Jag känner mig redo att gå vidare i min tränarkarriär och stå på egna ben. Det hade dock aldrig varit möjligt om jag inte haft fantastiska år i Frölunda. Jag är den ledaren och tränaren jag är tack vare Frölunda. Jag vill rikta ett stort tack till alla medarbetare genom åren, säger Johansson som under sina nio år i Frölundas akademi tränat såväl J18- som J20-laget och så sent som 2019 vann SM-guld med det yngre juniorlaget.
”Jag vill rikta ett stort tack till Tobias för ett gediget samarbete under nio år. Han har i högsta grad varit med och utvecklat Frölunda Academy och hjälpt många att lyfta från duktiga ungdomsspelare till juniorer av yppersta världsklass”, säger Frölundas utvecklingsansvarige, Academy och ungdom, Mikael Ström.

Att Tobias Johansson försvinner innebär att Martin Dahlin tar steget upp som huvudtränare för J20, samt blir sportsligt ansvarig för hockeygymnasiet.
Sebastian Pihl blir från den 1 maj huvudansvarig för J18.
”Martin har under de senaste två åren gjort ett mycket fint arbete med vårt J18-lag och jag är väldigt glad att vi har tecknat ett långt avtal med honom när han nu tar klivet upp”, menar Mikael Ström.