Tisdag Tis 2 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr

Anton och ”Figge” har förlängt

2 juni 2014 13:00

Frölunda HC, #16 Anton Axelsson och #22 Robin Figren, har undertecknat nya avtal som förlänger deras kontrakt med ytterligare en säsong. Båda spelarna har nu kontrakt till 30 april 2016.


Christian Lechtaler, sportchef, Frölunda HC:
-Balansen i spelartruppen mellan unga talanger från Academy och äldre kulturbärare, erfarna och oerfarna spelare, skapar förutsättningar för både sportslig och ekonomisk framgång.

–Vi känner att vi redan nu vill säkra Anton och Figges namn i truppen framåt. De är skickliga hockeyspelare och har dessutom förmågan att få sin omgivning att växa.

–Både Figge och Anton är, och kommer framför allt att bli, viktiga kulturbärare i truppen de närmaste åren.

#16 Anton Axelsson: - Det känns förstås fint som gött snus att redan nu ha detta klart. Det är väl ingen större hemlighet att det är här jag helst av allt vill vara.

-Det vi och hela föreningen, påbörjade förra säsongen tycker jag har alla möjligheter att bli riktigt bra. Det känns väldigt bra att föreningen tror på mig och jag vill gärna vara med och jobba vidare med det som vi drog igång förra säsongen.

#22 Robin Figren:
-När frågan kom upp så tvekade jag inte en enda sekund. Frölunda och Göteborg är helt rätt plats att vara på om man vill spela hockey och utvecklas.

–Förra säsongen gav verkligen mersmak och jag känner mig fortfarande småsur över att vi inte fick till det bättre då. Så jag är otroligt sugen på nästa säsong, tacksam för föreningens förtroende och väldigt optimistisk.