• Huvudsponsorer

Rönnberg kvar till 2025

29 maj 2020 12:00
FHC

Roger Rönnberg har förlängt sitt kontrakt med Frölunda Indians med ytterligare tre år.


Roger Rönnberg blev huvudtränare för Frölunda Indians 2013 och har under sina sju säsonger i klubben vunnit sex titlar – två SM-guld och fyra CHL-titlar. Det första kontraktet har förlängts i omgångar och efter sju säsonger förlängs det igen, till 2025.
”Jag känner för Frölunda och brinner för att fortsätta den resa vi är på. Jag känner en oerhörd kraft i att få jobba i föreningen i ytterligare fem år. Vi vill vara bäst och vill hela tiden framåt. Frölunda tar fram det bästa ur mig”, säger Roger Rönnberg och etiketterar sina kommande fem år i Frölunda så här:
”Frölunda som klubb har nått den nivån att vi alltid skall boka upp Götaplatsen. Vi vill alltid vinna och jag har fått fem chanser till.”

Tolv säsonger i en och samma klubb är ovanligt, för att inte skriva unikt, men helt i linje med Frölundas filosofi och sätt att arbeta förklarar klubbdirektör Christian Lechtaler:
”Vi har aldrig tvekat. Roger är rätt person för oss – hans personlighet, energi, engagemang och lojalitet passar föreningen. Vi startade en resa 2013 och är en bit på väg, men skall ännu längre. Vi är fantastiskt glada över att Roger stannar till 2025 och det visar att vi tror på det arbete vi gör. Det är viktigt med kontinuitet på ledarsidan med tanke på hur hög spelaromsättningen är.”
Roger Rönnberg hade innan förlängningen till 2025 kontrakt i två säsonger till.