• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec

”Dom är värda hyllningen”

4 oktober 2019 14:13
SHL

Stjärnmatchen blir speciell, på många sätt, menar Patrik Carlsson.


På lördag hyllar Frölunda sina mesta spelare genom tiderna, 500 matcher eller fler. Ceremonin startar 17.30 och mellan 16.00 och 17.00 sitter spelarna i Frölundas foajé och skriver autografer.
– Det skall bli väldigt kul att suga i sig den ceremonin. Det är en gäng fantastiska spelare och personer som skall uppmärksammas och dom är värda hyllningen, säger Patrik Carlsson och berättar att några av stjärnorna var hans idoler när han var yngre:
– Spelare som Niklas Andersson, Jonas Johnson, Tomi Kallio och Ronnie Sundin såg jag ju upp till. Det skall bli fantastisk roligt att få vara med om det här. Det kommer att ge energi och gåshudskänla.

Som en present i presenten bjuds det på en förstklassig hockeymatch dessutom. Det regerande svenska mästarlaget Frölunda Indians mot tabellettan Rögle BK.
– Det blir säkert en intressant match. Båda lagen är inne i en bra period och för oss handlar det om att rida vidare på vågen, menar 31-årige Carlsson som tillsammans med Lucas Raymond och Johan Sundström bildar en sylvass offensiv trio som i bortamötet med Leksand hade något av en liten julafton:
– Vi har en bra kemi och så länge vi gör de små sakerna rätt fungerar det. Vi har fart och skicklighet, men måste lägga ner jobbet också.
Biljetter till Frölundas lördagsmöte med Rögle i Scandinavium, 18.00, går att köpa via den här länken.

Och det här är spelarna som skall hyllas i samband med Stjärnmatchen: Joel Lundqvist, Ronnie Sundin, Magnus Kahnberg, Niklas Andersson, Stefan Larsson, Jonas Johnson, Christian Bäckman, Peter Ström, Jonas Esbjörs, Nicklas Lasu, Patrik Carnbäck, Tomi Kallio, Mats Rosseli Olsen, Pär Edlund, Håkan Algotsson och Mikael Sandberg.