• Huvudsponsorer

Back-to-back mot Djurgården

28 januari 2018 14:49
SHL

Frölunda Indians är i Stockholm – och möter Djurgården på måndag och tisdag.


För en knapp månad sedan åkte Frölunda Indians upp till Stockholm och tryckte till Djurgården, 4-1, på Järnkaminernas dag.
"Ja, det var en bra match och jättekul att få möta dom igen", säger assisterande tränare, Pär Johansson, märkbart nöjd över Frölundas två raka bortasegrar – 7-1 mot Karlskrona i torsdags och 3-0 mot Skellefteå på lördagseftermiddagen:
"Vi har spelat bra den senaste tiden och mot SAIK var det stabilt och bra över 60 minuter".

Direkt efter segern mot Skellefteå flög laget till Stockholm och tränade på Hovet på söndagsförmiddagen – värmning och match i samma arena i morgon.
"Det är bra för hela laget att komma ifrån vardagen och umgås tillsammans i några dagar, det svetsar samman truppen", förklarar Pär Johansson och berättar att spelarna tänker ägna söndagseftermiddagen åt en bowlingturnering.

Mattias Nörstebö gjorde comeback efter skada mot Skellefteå och finns med i truppen på måndagskvällen också. Detsamma gäller Pontus Widerström som är tillbaka efter en matchs avstängning.
Frölundas bortamatch mot Djurgården direktsänds i Cmore, nedsläpp 19.00.

Biljetter till returen mellan lagen i Scandinavium på tisdag, 19.00, går att köpa via den här länken.

Och kolla gärna in vad Frölunda Indians har för sig under bortaturnén på våra sociala medier – Facebook, Instagram och Twitter.