• Huvudsponsorer

FHC söker event manager

19 januari 2020 10:00
FHC

Det finns ett hål att fylla i Frölunda HC:s organisation - som event manager.


EVENT MANAGER
Som event manager hos Frölunda Indians ansvarar du för planering, organisering och utförande av alla våra events. Du tar fram koncept och genomför fans-, partner- , csr- och publik-events. Du ingår i gruppen som levererar Sveriges bästa matcharrangemang där målet är aktiviteter som engagerar vår publik.
Du blir en lagspelare i den kommersiella gruppen där vi jobbar med helheten i föreningen.
Som event manager hugger du i själv och tar in extrapersonal när det behövs. Rollen är mer av operativ än strategisk karaktär och tjänsten inkluderar praktiskt arbete kring etablering och rivning.
Vi lägger stor vikt på organisatoriska egenskaper. Du måste vara noggrann med detaljer samtidigt som du kan tåla stress och arbeta inom tidsramar. I arbetsuppgifterna ingår även samarbete med partners, arena och vår merchandisepartner, så det är av stor vikt att du är duktig på kommunikation, både muntligt och skriftligt.
Utvärderingar och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du har ett mindre budgetansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, kreativ, stabil och självgående och som älskar att jobba operativt.
Du ska ha relevant utbildning inom event, ekonomi/marknad eller projektledning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet från event och publika evenemang med dokumenterat goda resultat och referenser från dina tidigare uppdrag. Som person är du utåtriktad och har hög social kompetens och lätt för att skapa goda sociala relationer. Uppskattade personliga egenskaper är hög stresstålighet, initiativförmåga, kreativitet och nytänkande. Du har utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Du har B-körkort. Tekniska kunskaper inom ljud och ljus är en fördel. Du behöver inga tidigare kunskaper om hockey, men intresse av sport och live-upplevelser ser vi som en fördel.

Övrigt
Du rapporterar till den kommersiella chefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du är placerad i Göteborg och tjänsten innefattar även kväll- och helgtjänstgöring.

Du mailar din ansökning med CV och personligt brev till [email protected] den 9 februari. Tyvärr kan vi inte ta emot frågor kring tjänsten per telefon utan hänvisar till mailen.