• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

En sådan match till

22 februari 2019 14:30
SHL

Fem raka segrar, gott så, men Frölunda Indians vill ha mer och gärna mot Luleå.


Frölunda Indians har inte förlorat sedan återstarten av SHL och med CHL-finalen inräknad ligger vinstsviten på fem raka matcher.
– Vi spelar tryggt och metodiskt just nu och hanterar olika matchbilder på ett bra sätt, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog och förklarar mer konkret vad som fungerat de senaste veckorna:
– Vi har fått igång offensiven och varit effektiva. Och så har spelet i special teams fallit på plats. I en så här tajt liga är det oerhört viktigt att power play och box play fungerar. Luleå borta på lördagskvällen är ännu i raden av matcher den senaste tiden som handlar om positionering inför det stundande slutspelet. Vinst och Frölunda närmar sig topp två. Förlust och gapet upp växer.
– Det blir en intressant sexpoängsmatch. Vi vill ju minska avståndet upp och skaffa oss så bra förutsättningar som möjligt, menar Johan Lundskog som förväntar sig vilken matchbild?
– Luleå spelar tajt och tufft och för oss handlar det om att uppträda som vi gjort de senaste veckorna. En tajt defensiv och en taggig offensiv.

Frölunda Indians bortamöte med Luleå på lördagskvällen, 18.00, direktsänds i Cmore.

På tisdag i nästa vecka (26 februari) är Frölunda tillbaka i Scandinavium – Malmö, 19.00 – biljetter till matchen går att köpa via den här länken.