• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Tisdag Tis 27 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Internationell tjejträff på Campus

7 oktober 2018 09:00
FHC

Frölunda genomförde World Girl Ice Hockey Weekend i lördags.


Helgen är speciellt utlyst av internationella ishockeyförbundet för att arrangera tjejhockeydagar. Flera andra klubbar i Göteborgsområdet arrangerar också tjejhockeyträffar.

Från 11 föreningar kom 41 tjejer och 11 ledare. Tjejerna som var med var från 5 till 14 år. Många förväntansfulla tjejer träffades i Frölundaborg. Efter avprickning bar det av till omklädningsrummen som snart blev proppfulla, men inga ledsamheter för det. Alla var glada och förväntansfulla. Göran Pegenius höll en kortare genomgång med alla spelare, ledare och föräldrar. Ute på isen var alla tjejer indelade i fem olika lag. Passet började med lite skridskoövningar som alla klarade jättefint. Efter detta blev det skridskoåkning med puck huller om buller till musik. När musiken slutade skulle alla stanna med pucken under kontroll.

Efter det var det dags för spel. Vi spelade i två zoner och i mittzon körde vi lite teknikträning med puck. Lagen var indelade så alla hade spelare i alla åldrar. De äldsta tjejerna i varje lag spelade mot varandra och så även de yngsta. Byte vid signal gjorde att de alltid bytte samtidigt. Det fungerade jättebra. Innan träningen tog slut med många trötta tjejer var det dags för gruppfoto. Efter träningen fick alla tjejer chokladdryck och banan. Stort tack alla för en fantastisk tjejträff. Nästa planerade tjejträff är i Frölundaborg onsdag 14 november.

Förutom dessa träffar har Frölunda en tjejhockeyskola samt en separat grupp för tjejer födda 2010. Mer information om tider m.m. hittar du på den här länken.