• Huvudsponsorer

Fantastiska 10 859 i snitt

19 mars 2020 14:00
FHC

Publiken har verkligen hittat till Scandinavium säsongen 2019/2020.


Ishockeysäsongen avslutades i helgen av kända skäl och inget SM-slutspel för Frölunda Indians.
Frölunda hann under grundserien med 24 matcher i Scandinavium med ett publiksnitt på 10 859, att jämföra med förra säsongens 10 071.
”Det är över tio säsonger sedan vi senast lockade så mycket publik till Scandinavium. Vi är förstås glada och tacksamma att så många göteborgare och hitresande vill komma och se oss. Att titta på hockey i Scandinavium är fantastiskt och det är många som inte vill missa den upplevelsen”, säger Frölundas biljettansvariga Nathalie Martin.

Att Scandinavium dessutom varit utsålt nio gånger – fem i rad runt årsskiftet – förstärker bara bilden av en publikmässigt mycket lyckad säsong.
”Vi märkte att matcher sålde slut tidigare för att trycket på biljetter var så stort. Det var en skön känsla att se publiken komma match efter match och skapa den där härliga stämningen som bara finns i Scandinavium”, menar Nathalie Martin.

Förklaringarna till Frölundas kraftigt höjda publiksnitt är många, men den allra viktigaste är hela organisationens hårda och strategiska arbete under lång tid.
”Våra sportsliga framgångar de senaste säsongerna har självklart bidragit, men det finns annat som spelat in också”, säger Nathalie Martin.
Som en höjd match- och event-upplevelse.
Som en riktad och vässad marknadsföring.
Som ett stärkt varumärke.
Som stora SoMe-kanaler.
”Att se på hockey i Scandinavium är oslagbart och nästa säsong skall vi slå nya rekord tillsammans med Sveriges bästa hockeypublik”, lovar Nathalie Martin.