• Huvudsponsorer

Festen kan börja

16 mars 2017 15:00
SHL

Frölunda mot Skellefteå i SM-kvartsfinal – och den första spelas i Scandinavium på fredagskvällen.


Frölunda Indians mot Skellefteå AIK är en repris på förra säsongens SM-final, men det blir ingen faktor menar assisterande tränaren Pär Johansson:
– Det är i princip två helt nya lag som ställs mot varandra. Men vi har en bra bild av dom, vi har spelat mot dom mycket. Frölunda har sedan senaste matchen i SHL – vinst mot Linköping borta för en dryg vecka sedan – förberett sig inför slutspelet i Frölundaborg och i Scandinavium.
– Vi har gått igenom vårt spel och pratat lite Skellefteå, men inte drunknat i dom. Hur vi skall spela är det viktigaste och det skall bli gott att komma i gång. Det blir som att inleda en helt ny säsong, förklarar Pär Johansson och blir mer konkret:
– Det blir viktigare nu och vi jagar ännu ett guld. Det har vi snackat om och det märks att vi är mer koncentrerade och fokuserade, samtidigt som vi har en skön atmosfär i gruppen.
Alla i truppen är hela och friska och tränade i Scandinavium på torsdagsförmiddagen – Pär Johansson beskriver situationen med sitt favorituttryck:
– Vi har fritt val från alla hyllor.

Biljetter till fredagens första kvartsfinal i Scandinavium, 19.00, mellan Frölunda och Skellefteå går att köpa via den här länken – inklusive familjebiljetter, två barn och två vuxna för 499 kronor.

Johan Sundström tar innan nedsläpp emot priset Thörnströms first star of the game av Håkan Thörnström.

Och missa inte fredagens Studio Frölunda på fhcplay.com – just Johan Sundström och Roger Rönnberg är gäster.

Goa gubbar matchladdar på Valand från 16.00 – buffén är gratis och det är afterworkpriser i baren.