• Huvudsponsorer

Favorit i repris

18 december 2017 15:00
SHL

Blir det fjärde raka segern mot Linköping på tisdagskvällen.


Landslagsuppehållet är över och Frölunda Indians var på måndagen ordinarie igen så när som på de tre JVM-spelarna – Lias Andersson, Rasmus Dahlin och Filip Westerlund.
– Vi saknar några viktiga spelare, men det ger ju andra chansen att ta ett kliv fram, säger Frölundas assisterande tränare Johan Lundskog.

Redan i morgon, tisdag, går bussen upp till Östergötland och tuff bortamatch mot Linköping. Ett Linköping som Frölunda Indians vunnit tre av tre matcher mot under hösten.
– Vi har gjort några av våra bästa prestationer under säsongen mot dom. Men det är ett bra lag som kommer att testa oss full ut såväl offensivt som defensivt, varnar Lundskog och berättar vad Frölunda gjort under en spelledig vecka:
– Vi har framförallt gnuggat spelet utan puck och det har varit nyttigt.

Med två backar på JVM och en skadad (Mattias Nörstebö) har Frölunda kallat hem Jakob Stenqvist från Björklöven och lånat Fredrik Styrman från Pantern. Båda finns med i ekvationen en bit in i januari och är aktuella för spel redan i morgon. Det är inte Carl Grundström som tränade med laget under måndagen.

Frölundas bortamatch mot Linköping direktsänds i Cmore, nedsläpp 19.00.